Vasaloppet 2019

Vasaloppet 2019 var ett betydligt varmare än 2018 så skönt att slippa -28 och stå stilla och fotografera hela dagen. Men i år var det överlag oerhört få vurpor vid risbergsbackarna och det är där jag brukar stå.
Det brukar vara väldigt svårt hinna se startnumren där speciellt när dom står i fartställning. Vid fjolårets kyla hade dessutom många satt på sig en värmejacka över nummerlappen. Jag hade ett par stycken som skulle fotograferas och en som jag missade i fjol på grund av en värmejacka fick jag i år, 79 år och bättre tränad än många ungdomar!
Under självaste vasaloppet var det snö som var problemet som fick det gå tungt för åkarna men dom få som föll landade mjukt i alla fall!

En film från vasaloppet 2019 kommer inom kort men det är mycket som ska hinnas med och ett dygn har bara 24 timmar.

Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet
Facebook Patrik Hansson
Mina filmer Youtube