Nitlott

Gjorde en fotosväng till Emodalen och hade tänkt gå längst ån och ta lite bilder men när jag kom fram hade det trevliga ljuset försvunnit och till på råga allt var ån helt igenfrusen.
Det var inte den bilden jag var ute efter så det fick bli lite bilder på bron istället. Jag hade också tänkt filma en del och prova lite inställningar på nya kameran. Så lite av en nitlott idag men trots det har jag en del bra bilder som jag blev nöjd med. Har varit väldigt lite foto bara för det är roligt nu så jag ska försöka bättra mig på den biten. Jag tog lite filmprover och jag gått igenom dom nu  i kväll och känner mig riktigt nöjd måste jag säga. Inte av innehållet men av det jag lärde mig och kvaliteten.

Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet
Facebook Patrik Hansson
Mina filmer Youtube