Nytt år nya tag

Nytt år och nya tag så är planen men hur det går får man summera om 12 månader.
Har gjort lite i studion men jag skulle önska komma igång där lite mer på riktigt och på
så sett skapa bra kunskapsbank så jag slipper fundera så mycket varje gång. Jag har koll på basen men tar lite onödigt med tid när jag inte har övat så mycket som jag velat

Även i år var jag ner och fotograferade fyrverkeriet nere vid kajen i Mora och filmade även en kort snutt. Fösta gången jag filmade så där fanns kanske en viss förbättrings marginal! Själva stillbilderna är inga problem att få till så där känner jag att full koll finns. Fick en bra ide till nästa nyår så vi får se om jag kommer ihåg till nästa år bara, ska skriva in i min lilla bok.

Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet
Facebook Patrik Hansson
Mina filmer Youtube