Ett bra oktober

Under en lägre period har jag verkligen saknat energin för att fotografera men det blir ändå lite turer med kameran och trotts allt så är fotografering en sak som ger energi också bara så svårt att ta sig ut ibland. Konstigt nog så har oktober resulterat i ganska många bilder vilket förvånade mig när jag såg det och förstår inte hur det har gått till.
Dom flesta bilderna jag tar publicerar jag inte utan ska användas till något mer spännande längre fram.
Här är två bilder som är nytagna i alla fall.
Det ena är en röksvamp Långfotad röksvamp tror jag det är men då jag inte är expert på svampar slänger jag in ett ”tror”
Den andra bilden är en bunker från andra världskriget och finns i Särna.

Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet
Facebook Patrik Hansson
Mina filmer Youtube