Ryggkrångel

En dipp med ryggen är alltid tuff att gå igenom men nu ser jag ljuset i tunneln på den fronten vilket är skönt.
Jag har ganska bra träningsrutiner och sköter mig så bra jag kan men ibland hjälper det inte.
Min naprapat är dyr och det svider i plånboken att måsta gå dit och istället för att betala tills högkostnats skyddet går in. Det stället jag tidigare gick på började plötsligt kräva jag skulle träna på deras gym om jag skulle få behandlingar vilket jag inte kan på grund av olika anledningar och då var jag inte längre välkommen.
Max tio besök sedan var det slut sa han och hänvisade till lanstinget hade regler, enligt min läkare har lanstinget inga regler och jag tror det var för att få mer kunder på deras gym således mer pengar i fickan hos dom.

När ryggen krånglar blir man snabbt handikappad och hela vardagen vänds upp och ner.