Det är dags det vänder nu

Jag har gått hos kilopraktiker ett par olika sjukgymnaster och nu en naprapat.
Nu har jag en ny och han var den mest grundliga i sin undersökning vilket tog mer än en timma.
Han hittade så många fler saker som ingen av de tidigare har nämnt så vist lite skrämmande men samtidigt väldigt bra, vet man felen och man jobba med dom!
Det jag generellt sett är deras stora problem är att de inte provat gå i en trasig kropp, jag är rätt säker på dom allra flesta som valt såna yrken är väldigt aktiva med kroppen och tränat största delen av sina liv. Så när en vanlig människa kommer som inte har tränat så mycket och har ett slitsamt jobb som förstört kroppen är det omöjligt att kunna relatera till vad denne säger.
Hos den jag nu får hjälp av säger i stort tvärt om vad förra sa och efter en behandling känner jag det är rätt väg så nu hoppas jag det vänder.

Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet
Facebook Patrik Hansson
Mina filmer Youtube