Flyguppvisning 2018

Mitt första besök i Dala-Järna flygfest gjorde jag i år. Fredagen var en sämre dag vädermässigt och jag tror många tänkte likt mig att fredag samt söndag är dåligt väder så det blir Lördag jag åker. 35000 besökare den dagen och under helgen blev det besöksrekord.
Uppvisningen var helt otroligt och plan efter plan avlöste varandra så det var knappt ett titthål för att återhämta sig vilket är lyxigt problem!
Som barn bodde jag ganska nära en stor flygbas och draken och viggen var varje år

med i någon stor övning och dundrade förbi. Det minnet är kanske avgörande då jag gillade draken mest under dagen men det var så många propeller plan som var hur duktiga som helst att köra sin uppvisning och hakan var ofta i marken.

Ett par hoppare gjorde också lite saker som jag blev imponerad av, falla rakt ner med fötterna ikrokade i varandra.
Under dagen stod jag i en fotofålla tillsammans med ett gäng andra fotografer, tror det fanns tre fotofållor och jag valde den längst ifrån startplatsen så jag skulle få starten rakt emot mig. Väldigt många bilder blev det under besöket och fåtal publiceras. Jag var där för upplevelsen men som fotonörd måste jag fotografera också, dock utan plan vad bilderna ska användas till.

Jag kan varmt rekommendera ett besök nästa gång det är uppvisning där vilket är 2021

Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet
Facebook Patrik Hansson
Mina filmer Youtube