Fotograferingar

Har gjort en del fotograferings svängar men lite korta förutom en dag som jag hade sällskap. Vi gjorde en kort tur till Limsjön i Leksand då sällskapet för dagen aldrig varit där. Som fotograf är det dock inte en höjdar plats då det är fågeltorn och fågelskådare som planerat området.
Jag viste det och min plan var att fotografera annat än fåglar som Limsjön är mest känd för.
Vi var även en sväng till styggforsen i Rättvik och min tanke var filma en del men jag fick inte till något bra alls så återbesök får det bli. Skogen runt om i området är riktigt spännande.
Dagen avslutades med blomster fotografering och det gillade jag bäst under vår sväng vilket också gav mest utdelning antalet bilder jag blev nöjd med. Visar inga av dom här eftersom det är tänkt till ett kommande bildspel.

Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet
Facebook Patrik Hansson
Mina filmer Youtube