Knuthöjdsmossen

Så blev det ett besök på knuthöjdsmossen igen eftersom vi var i Filipstad på besök över helgen. Jag hade två morgnar att vara där men inga kvällar!
Klev upp strax innan 03:00 och gjorde mig i ordning vilket känns lite tidigt men vem vill missa dom dyrbara minutrana när solen kommer upp. Vädret hade utlovats som kanon men ändrades hela tiden desto närmre helgen vi kom och det blev inte så underbart som jag hoppats på men funkade ändå.
Fotomässigt blev jag förvånad över hur många bra bilder jag kom hem med och det känns kul. Blev lite annat fotograferat än natur och fåglar med vilket jag gillar minst lika mycket, glädjen när man känner bilden satt är så trevlig oavsett vad som är framför linsen.
Hade trevliga samtal med andra fotografer som var där också viket gör väntan på smålommen ska göra något som starta landa eller strida om honan trevligare även om jag gillar tystnaden.

Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet
Facebook Patrik Hansson
Mina filmer Youtube