Koppången

Har de senaste dagarna varit och åkt skidor på koppångens naturreservat och det var främst film och foto som jag var där för att göra. Hade en lite plan att göra en film om koppången i vinterskrud. Försöka fånga känslan att sakta glida fram på ett par skogsskidor.
Rent fotografiskt valde jag inte i gryningen eller skymningen som jag annars hade valt att fota utan mer mitt på dagen då de flesta som besöker området är där den tiden och på så sett få en större igenkänningsfaktor.
För egen del föredrar jag innan skaren börjar och med ett par skidor för lössnöåkning, det vill säga ett par breda och långa skidor!
Det går ljudlöst och mjukt framåt och jag hinner njuta av naturen och tiden innan skaren är det heller inte allt för mycket folk som  viket jag uppskattar.

Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet
Facebook Patrik Hansson
Mina filmer Youtube