Vasaloppsveckan 2018

Nu är det slutspurten av vasaloppsveckan och en dags fotograferande kvar och den bästa men sämsta dagarna på många vis!
Blir helt slut av en dag med så mycket folk omkring mig och dessutom fokusera på fotograferingen. I år har jag försökt filmat en del samt spela in ljud för en liten film/bildspel.

Hittills har det varit en bra vecka fotografiskt sett även om den var lite kall för fingrarna och jag hade -27 som kallast, utan handskar blir det en lång dag! En stor fördel var nästan inga andra var ute längst spåret vilket var positivt för mig men kanske inte för åkarna.

Har kontaktat en som slog sig rejält i huvudet i risbergsbacken och hört hur det var med han. Minneslucka på minst 20 min har jag konstaterat med tidsangivelserna i bilderna så det är alvarligt. Skönt han hörs ha klarat sig rätt bra ändå även om faran inte är över förens ett par veckor.

SMHI har ändrat söndagens väder hela tiden och sist jag kontrollerade var det snö utlovat. Ända nackdelen är jag hade velat ha samma lus alla dagar så jag lättare kan använda material från alla dagar till filmen/bildspelet.

På stafetten hjälpte jag en fotokollega fotografera en åkare och fick en serie på två olika ställen utefter banan. Två bra bilder har jag plockat ut och levererat samt sparat i min bild bank.