Holkar till ugglor uppsatta

Har satt upp lite holkar för ugglor tillsammans med en annan fotograf i Mora trakten. Förutom tillfredställelsen att få göra lite naturvård så hoppas vi på häckning och fotografering. Vart ställena är så klart inget som jag tänker sprida ut, det blir så fort väldigt många som börjar springa där och det blir alltid störning.

Hade lite tur och hittade även två ovanliga hackspettar som håller till i området. Nu gäller det bara att spana av hela området och med lite tur hittar jag kärnområdet dom är i och får fotografera dom några gånger, spännande och roligt! Jag tror jag blev gladast över hackspettarna och jag hoppas dom hittas häckande i området. I ena fallet var ett par så där är möjligheterna ganska stora och i det andra fallet får jag hoppas på det bästa!

 

 

Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet
Facebook Patrik Hansson
Mina filmer Youtube