Det är alltid trevligt att ens bilder uppskattas men….

Det är alltid trevligt att ens bilder uppskattas.
Men när det delas av det jag lagt upp dela gärna fån min sida och skriv jag är fotografen i alla så jag få kred för jag är fotografen och det jobb jag gjort.
Har delats vilt och inte alla har låtit min webbadress stå kvar ens vilket jag känner är riktigt dåligt. Även jag vill få erkännande för det jag gjort.  Alternativen är att sätta ett stort C över bilden och det känns inte roligt.
Svårt att motivera sig fota två dagar och lägga upp massa bilder när det inte är jag som får erkännandet att vara fotografen så varför ska jag lägga upp så här nästa gång. Första gången jag haft problem det sånt här beteende och synd det var bland hundfolk.

Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet

Facebook Patrik Hansson

Mina filmer Youtube