Baksidan av myntet som aldrig syns

Vad vore livet utan hundar och en kamera? Det är dom två sakerna som jag tycker ger energi men samtidigt som det ger mig den nödvändiga energin av något trevligt så tar det också energi vilket gör det är svårt att balansera.

Helgens hundtävling som jag var och tittade på, och fotade var riktigt trevlig.
Kort tid men lite för mycket fokus samt mycket rörelser runt mig tog kraft.
Det var två dagar och jag var där båda dagarna men det var kort tid men det hjälpte inte jag blev riktigt sliten igen. Tre dagar efter känner jag mig fortfarande överkörd!
Tävlingen var trevlig att titta på och här ser man hundar som ägarna är aktiva med så inga soffliggare. Många trevliga hundar och människor träffade jag och jag saknar min hund. Tur sambon beställt en! Får se när jag ska ta steget och skaffa en ny för vad vore livet utan glädjeämnen?


Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet
Facebook
Patrik Hansson