Tydligen bara vänster svängar idag

Jag har haft GPS väldigt många år och var lite nördig på dessa ett tag men dom har verkligen varit till hjälp för mig som alltid går vilse. Min första hette Garmin 12. En mycket enkel men oerhört bra GPS. Sedan kom en Garmin 12 cx som var med lite enkla färger och det var mycket avancerat på den tiden. Jag använder min så klart till att hitta dit jag ska och tillbaka på ett enkelt sett men även för att spara spännande fotoplatser på.

Nu har jag en nyare som också fungerar som pejl till exempelvis hund. Lika där har jag haft pejl i ganska många år och en tidig jag hade var en från televilt och hette system hundra om jag mins rätt. Känns lite stenåldern nu men tycker det var en bra försäkring och man använde dom inte som idag. Stor risk man står och tittar mer i en display än att försöka lära sig lyssna på hur hunden springer.

Den lånade jag tyvärr ut och låntagaren tappade bort handenheten. Tro inte jag fick en ersättning för det heller, riktigt klent gjort!
Kan fundera hur folk tänker och varför vissa bara beter sig så. Det var ett antal tusen som jag blev blåst på och det tycker jag är riktigt dåligt gjort!