Solsken

Så kom den efterlängtade solen och förgyllde tillvaron! Det känns länge som det varit grått och mindre inspirerande ljus ute. Dessutom är solljuset viktig för hälsan och välmående och så jag fåt passa på vara ute varje gång det ges tillfälle den mörkare årstiden.

Denna dag tillbringade jag på koppångens naturreservat och åkte skidor. Det är stora områden så även om det var lite bilar på den stora parkeringen såg vi inte inte till någon under vår dag. Tror dom flesta har löparskidor och åker till en liten slogbod och stuga som finns i området och som har skidspår uppdragna till.

Själv föredrar jag ett par skogs skidor och mina är Tegsnässkidor så jag kommer rakt ut i naturen utan preparerade skidspår, det passar mig bäst! Jag kan slappna av på ett helt annat sett när jag är själv i naturen och även om det är mycket intryck så slipper jag folk vilket underlättar.

Blev en hel del bra foton från dagen så jag var mer än nöjd. Nästa sväng ska jag filma en del hade jag tänkt så kanske det blir en ny film att publicera.
Kall blåst och -12 grader och solsken då är dagen som bäst denna årstid och mer såna dagar är enligt SMHI på gång.

Kontakt
foto@ezzet.se
instagram  foto.ezzet

Facebook
Patrik Hansson