Läste klart kursen om beauty retusch

Jag Läste klart kursen om beauty retusch i dom senaste dagarna och repeterar lite samt renskriver anteckningar samt byggt makron till PS

Men det svåra ser ut att ordna modeller som jag kan fotografera och öva på. Jag har ett par som är bokade och ska köra som så fort jag kan så jag kan öva på så inte jag glömmer det jag nu lärt mig.
Känner inte så många lämpliga som jag törs fråga, eller ska jag bara strunta i fegheten och fråga lämpliga om dom vill bli fotade, hur gör man!?
Dom få jag frågat har inte visat framfötterna att vilja och jag känner inte för att tjata när det gäller fotas gratis så dom går bort numera.
Det är väl som vanligt när det inget kostar så sjunker attraktionsvärdet. Brukar känna jag får stå lite med mössan i handen för att ge bort vilket inte var tanken så det har jag sluta med.

Börjat göra om i studion för att få en fast vit barkund med svängt golv mot vägg och sedan kan jag lätt dra ner en annan barkund och placera den över så får jag på ett lättsamt sett ny färg. Första tanken var jag skulle göra en grön vägg för att kunna köra videoinspelningar men det är trotts allt stillbilder jag sysslar med mest.
Ser fram emot lite att prova på i framtiden när det gäller studion.

Värme i studion är något som är lite av ett problem denna årstid men får lösa det lite provisoriskt under tiden jag spacklar och målar och kör dom planerade fotograferingarna.

Förutom själva redigerings jobben så försöker jag lära mig hur och vilka anvisningar man ska ge modellerna. Där lägger man grunden till ett fotografi och där måste man också veta en hel del om man ska få fram bra bilder.