I skydd av mörkret

I skydd av mörkret är ett fotoprojekt jag har sysslat med ett par år nu och det handlar egentligen om två saker. Grunden till det var att bryta isoleringen och komma ut och då var det lättare i skydd av mörkret och med kameran i handen så klart.
Motiven är stadsbilder och i första hand Mora men lite Orsa och Rättvik har det också blivit.

Jag gillar kvälls och nattbilder av stadsplanerade områden och att få till det på foto ger en skön känsla. Det är så långt ifrån annat jag fotar så det i sig är skönt men kanske skönast är just att det tar tid. Det går inte göra som fågelfoto bara slänga upp och trycka av, här kommer jag ner i varv och kan slappna av på ett annat sett.

Sist jag var ute var det bland annat kyrkan som fotograferads men även lite industrier.
Kyrkan är vanligt på foton från Mora och detta kort är inget speciellt med egentligen. Men för att sticka ut hakan lite så kan man se vad klockan är trotts bilden är lite fel exponerad vilket man mycket sällan gör på andra foton. Ser bättre på originalet som är större, här ser det mer utfrät än det är!