Mora hundrastgård

Har försökt hitta av när det är lite hundar i den nya hundrastgården i Mora men haft lite otur på den biten fram tills någon dag sedan.
Full fart och många trevliga hundar. Jag var där dels för att få träffa lite hundar men också för att få fota lite hundar vilket jag tycker är trevligt!

Testade för första gången att läsa in en ljudfil i kameran som innehöll namnet på hunden så jag lätt kunde föra in det i bildfilen som en tagg när jag kom hem. Super smidigt och det kommer jag använda hädanefter det är helt säkert.

Hundarna då!
Ja jag träffade eller såg kanske man ska säga för jag tog ingen kontakt då min tanke var fota inte umgås men lite klapp blev det. Trevliga och en del väldigt sugna på springa så det bjöds på bilder med fart i men fick några porträtt med.

Har lite planer på försöka spela in en film om hundhagen men då gäller det att det är mycket hundar där så jag har lite att filma.