Rullar på

Något som alltid är extra spännande är främst två saker dels när man levererar en bild till någon som vill ha den och så när man själv tar fram en bild och skriver ut den.
Vist är det väl spännande titta på bilder i en dator men det går aldrig jämföra med när den blir som en fysisk bild, blir lite mer på riktigt då!
Dom senaste dagarna har jag levererat en del bilder till hundägare och annat smått och gott. Även om jag tycker det är lite jobbigt att lämna fram resultatet och hamna under granskning så är det roligt se mottagarens reaktion.

Till mig själv har jag tagit fram en panorama på ca 1m och gjort en lite specialram.
Det var som ett prov på en tanke jag hade. Jag har skissat ner en del idéer på inramningar och detta var en jag ville prova. Lite besvärligt göra ramar när man inte har annat än stämjärn och en enkel såg men med tid och tålamod går det.

Kontakt
foto(at)ezzet.se