Saknar kon i båset

I Mora har jag alltid gjort mina framkallningar i en lokal firma men nu har den stängts och han gått i pension. Finns en firma till som gör framkallningar men jag har varit dit en massa gånger under 1,5 veckor men inget lycka. Stängt på grund av fotografering hela tiden så nu gav jag upp. Är annars väldigt noga med att gynna lokala handlare men nu är det online som får funka, ett par musklick och orden iväg!

Tittar lite på alternativt att köpa på mig en utrustning själv men ska jag köpa vill jag satsa på riktiga saker som tar stora printar vilket innebär höga priser. Problemet är jag har för låga antal printar per månad för jag ska tycka det känns vettigt.

Så just i dag saknar jag min kära handlare i Mora lite extra då det är så smidigt med lokalt.

Men 5st hundfotografier är beställt om än det blev lite längre väntetid än jag tänkt mig och jag ser framemot leveransen då det är då slutgiltiga kvittot jag får av beställaren om dom duger.