Malibanbo

Gjorde en kvälls tur till Mailbamo vilket jag länge hade tänkt besöka. Jag tycker berättelsen av Malin är spännande och området hade jag hört ska vara fin.

Vi valde i vanlig ordning inte köra till närmsta plats med bil utan utgick från fäboden och fick en mycket trevlig promenad som var ca 2,5km i lättgången terräng.

Jag hade läst om platsen innan men hade missat att en pilgrimsled också går där.
Romboleden som sägs ha sin början i köping och avslutas i Trondheim.

Vi hade också varit hundvakt under dagen så som sällskap var även en liten Labrador med. Den första laben jag träffar som jag ärligt kan säga jag gillar. Slank och fin i kroppen så det var ingen avart till utställnings variant vilket helt klart bidrog till mitt gillande. Denna lyssnade till Kaisa och var en hund helt i min smak. Fick bli ett par snabba foton också, vem kan låta bli.