Mora Airshow

Mora Airshow den dagen hade jag väntat på och planerat för men ibland går det inte som man tänkt sig.
Åt något dåligt så magen var ur funktion så jag fick hålla mig utanför stängslet och ha nära till skogen och bilen om jag blev sämre.

Men jag var där och kunde göra det bästa jag för stunden förmådde och det är allt som räknas. Och vilka plan vilken kraft och vilket dån!
Jag bodde nära en stor hemlig flygmilitärbas när jag var liten och där övades det en hel del. Jag mins hur dom flög lågt och dånet som kom efteråt. Draken och viggen var dom dominerande planen. Men vid Mora Airshow kom jag riktigt nära och fick återuppleva kraften i maskinerna. Jas var däremot första gången jag såg på nära håll och vist det var klasskillnad, imponerande!

Vädret var inte på våran sida och bjöd på regn och rusk utan trevligt ljus så för en fotograferande besökare var det nitlott men maskinernas dån räckte för att rädda dagen.

Stod bredvid en ung man från Stockholm ett tag som skulle fotografera flygande tunnan åt sin farfar om jag mins rätt, hade tydligen flugit den som ung!
Jag fick några bra på tunnan men har inte hunnit med göra iordning dom.
Draken, viggen, tunnan var bra bilder på men jas saknade jag lite från ovansidan men har bra från sidan och underifrån. Startbilder med eldsprut på alla Jetplan och övriga vinklar så trotts knagglig dag får jag räkna in som nöjd. 186 bra kort efter första gallringen och några till åker säkert men för att vara dålig och sämre väder känns det skapligt.
Kontakt foto@ezzet.se