Dåliga beslut!

Har varit tvungen att åka till Filipstad för att skjutsa till Mora och det var inga problem i sig. Då jag hade uppbokat tisdagen och onsdagen var det lite knepigt att få till tidsmässigt. Men mist dåliga var att åka ner på tisdags eftermiddag och passa på att fotografera kring Hällefors och sedan sova för att på onsdag morgon plocka upp och åka till Mora.

Nu blev det även ett trevligt möte med en gammal bekant i Hällefors under tisdags kvällen och gryningsfotografering på onsdag vilket gav ynka två timmars sömn.
Men så kan det bli när man kanske inte tänker igenom innan men det dåliga beslutet var trotts allt att delta på Onsdagens möten.

Jag vet inte hur jag ska få till mina beslut bättre än så här. Får sätta mig och gå igenom och se vart det brister för resultatet av mina beslut blir dyra. Jag anar ett mönster!

Fotografiskt blev det en bra resa och många fina bilder fick jag. Magisk morgondimma med soluppgång är alltid en bra start på dagen. Hittade även en uggla men vilken sort är jag fortfarande osäker på. Mörka kort med siluett och dom är fina men att artbestämma var inte lätt.