Island

7 dygn i Island och även om det inte var en fotoresa fotograferade jag en hel del. Vi bilade runt hela ön och besökte alla turistställen man ska förutom blålagunen, det kändes inte något för oss. Vi valde ett annat lagunställe som inte är lika känt så det är väldigt mycket mindre människor där. Men 41-42 grader i vattnet är helt underbart för en stel kropp.

Så inte en fotoresa hur det nu är möjligt!? Ja jag har mina problem att lära mig mer om och vart begräsningarna och svårigheterna är vilket har fått mig att vara uppmärksam denna resa och försökt lära mig. Inget roligt men nödvändigt och nyttigt för framtiden!

Har väldigt mycket tankar och funderingar som jag ska försöka sortera upp och skriva ner om några dagar.

Själva resan i övrigt var lite förvånande över hur mycket jag inte gillade Islands natur men samtidigt hur vackert vissa områden är, helt förbluffande vackert!
Vad jag kommer att komma ihåg mest är svårt att säga, att få komma 2 m från en 15m lång knölval och fotografera den är en sak lika så seljandsfoss vattenfall. Men där finns många saker jag kommer ihåg med stort leende från denna resa.

Ett av Islands mest kända vattenfall seljandsfoss. Lite besvärligt att hinna få till ett panorama med 6 stående fotografier då det är väldig turbulens i luften bakom vattenfallet och det är väldigt mycket vatten i luften som slår på objektivet. Då är det bra att veta hur man ställer in kameran innan man ska börja.

Kontakt
foto@ezzet.se