Blommor

I år har jag lite lösa planer på att försöka få fotografera lite blommor. I fjol var det inte så bra blomstersommar i Mora området men nu hoppas jag det blir.

Jag var till en god vän som bor i Tackåsen i går eftermiddag och hälsade på, ett känsloladdat möte då det är sorg i familjen. Men vissa saker känns alltid självklara att göra även om det är lite jobbigt och framförallt för vissa människor!

När vi var nästan frame svängde vi in för att kolla till mosipporna som finns där. Har för några år sedan varit hundratals blommor men skogen tätnar och det ger problem för mosippan. Lite tokigt då jag bara tog ett objektiv för kanske en björn som springer över vägen med mig men så är det väl alltid.

Träffade även en vorsteh, Herman var namnet!
Härlig energi som sprudlade och det hinner hända mycket på kort tid med en sån hund. Såg helt klart trevlig ut, gick få kontakt och kontroll utan skrik så jag antar det skulle gå få en riktigt trevlig hund av det i mitt sett att se på hundar. Kanske för den påminde väldigt mycket om min som gick bort i augusti 2016.

 

Kontakt
foto@ezzet.se