Med våren kommer även björnungarna

Våren är på många sett underbar men varje vår kommer också björnungarna på landets djurparker. Första tanke många har är positiv men baksidan är dom är födda för att locka folk som genererar intäkter till parken och när tids nog hösten kommer, vad händer då med dom söta ungarna tro?

Det har stått i tidningen någon gång dom avlivas på grund dom inte fick plats eller gick att flyttas till annat ställe. Men det viste man redan innan och hade kunnat välja födelse kontroll men det vill inte parker för dom ska få leva så naturligt som möjligt sägs det, naturligt i en trång hägn och bättre med avlivning?
Så nästa år samma sak flera björnungar föds för att locka folk och sedan avlivas. Om dom åtminstone sa som det var, vi måste ha ungarna som lockar folk.

Nu finns det djurparker som har viktiga genetik jobb och gör fina jobb för en del arter som verkligen är utrotnings hotade men 2017 känns inte det som ett bra beteende föda nya ungar varje år och sedan avliva dom tycker jag och fortsätter bojkotta parkerna.
Dom borde få redovisa ungarnas framtid innan parningen tillåts.

Vart är ni djurrättsaktivister?

 

 

Kontakt
foto@ezzet.se