Filipstad och knuthöjdsmossen.

Har tillbringat helgen i Filipstad och det blev några turer till knuthöjdsmossen för att fotografera fåglar och främst smålom som håller till där.

Första morgonen var riktigt blåsigt och kall men fick riktigt fina foton.
Resultatet efter helgens arbete var 1450 bilder och 43 filmer samt drygt 2 timmar inspelat naturljud från området. Just ljudinspelning är helt nytt för mig och det finns mycket att lära sig inom detta men ska verkligen försöka hålla på en normal nivå. Blåsten första dagen var ett stort problem då det blåser in i micken och förstör.

Har precis börjat titta på bilderna men många bra har jag fått så kanske det kan bli ett bildspel men möjligen krävs en vända till i alla fall för ljudets skull. Den andra dagen jag var där blåste det betydligt mindre och lite högra ljudkvalitet fick jag. Men när man rör sig det minsta så hör man ljudet av rörande kläder så jag ska placera ut utrustningen en bra bit ifrån mig nästa gång för att komma undan det problemet. Får skriva en tanke manual och analysera helgens bravader innan nästa gång för att prestera bättre.

Träffade på en Holländare som hade en guidad tur dit vilket säkert kostade en del. Men lite konstigt då guiden inte varit där innan och rekat lite, känns lite dåligt när folk betalar

Kontakt
foto@ezzet.se