Blommor

Har varit riktigt sugen att fotografera blommor ett tag men det är inte lätt hitta blommor nu. Tussilago och blåsippor är vad jag hittat och det funkar med men lite fler hade varit trevligare. Fast när jag blir så trött efter en kort sväng med blåsippor kanske det är bra det inte fans massor av sorter.

Tröttheten är riktigt jobbig men ska tydligen försvinna med tiden. Just nu känns det mer som tiden försvinner med tröttheten, oerhört frustrerande och irriterande!

Då är det tur man har fotografin och kunna frysa tiden för det är vad ett kort gör egentligen.

Igår 11 April var det riktigt blåsigt och Siljans is gav vika och det kom stora isflak och trycktes upp mot land. Mitt ärende var lite grodor och blåsippor men självklart filmade och fotograferade jag detta skådespel, bara några grader varmt och blåst så man blev fort kall om man inte hade kläder för detta. Snö är utlovat dom närmaste dagarna så jag ser framemot det då jag kanske kan fotografera blåsippa i snö.

Hittade för någon dag sedan en blåsippa med två blommor på och det var nytt för mig. Är säkert inte helt unikt men jag har inte sett det förr och jag tror inte det är allt för vanligt.

Kontakt
foto@ezzet.se