Hundlös

Att komma hem och vara hund lös är inget jag trivs med, saknar mina hundar! Jag är van att mötas av en glad hund när ytterdörren öppnas men nu är det tomt och eländigt.

Väldigt många år sedan jag var utan hund och kan inte förstå hur jag ska klara mig utan. Men jag har bestämt mig att vissa saker ska jag bli klar med innan jag köper en till.

Det är så lätt att skaffa men det ska skötas om också! Jag har högt ställda krav sägs det men som jag ser det är det helt normala krav när det gäller hund och endast så ska det vara utan kompromisser.

Nu när jag är ute tycker jag det är hundar överallt vart jag än tittar och det är både trevligt men samtidigt tråkigt då jag verkligen saknar mina. Men i dag träffade jag en liten blyg dam som lyssnade till namnet Majken när jag var ute för att fotografera grodor på Sollerön.

Majken