Balans

Att skapa balans är inte helt lätt när man inte har riktig koll på vad som är fel men jag har lärt mig att för att lyckas måste man först vilja sedan få kunskap. Viljan kan jag säga jag är klar med sedan länge och till viss del har jag börjat lära mig hur och vad som ska ändras.
Nu ska jag bara börja prova lite metoder och nya vägar för att sedan utvärdera dom för senare ändra eller bara använda dom.
Det är inte helt lätt att bryta mönster och beteenden men klart lättare nu när man vet vad som gäller. Kanske lite till mans borde det utvärderas och funderas om en ny väg  skulle provas.

Har fotograferat ett par gånger nu i April och jag har fått riktigt bra med bilder jag känner mig nöjd med. Blommor har börjat komma i form av blåsippor och tussilago och vitsippan är nog inte långt borta den heller.

Första grodan på Sollerön och agnmyren såg jag i dag så en vecka till så kan det vara tusentals och intressant att besöka dom igen.

Bilden på myran får symbolisera min insikt om balans och att våga släppa taget för att prova en annan väg. Båda fotografierna är tagna i dag. Makro är vad jag sysslat med den senaste tiden och håller på att prova lite idéer till kommande blomster fotografering som jag ska göra i sommar.

 

 

 

 

Kontakt
foto@ezzet.se