Video och bildspel

Har en gång förut tittat på ett bra videoredigerings program men jag var så oerhört trött och sliten så jag förstod ingenting alls och efter en dag och det var tomt med kunskaper lade jag det på hyllan. Jag har valt ett av dom största och bästa programmen inte för jag tänker mig en karriär i Hollywood som klippare men ska jag lägga ner tid och energi så gör jag det på ett bra program.
Nu har jag varit lite piggare och kollade igen och två timmar senare hade jag gjort mitt första försök och roligt var det.

Det tidigare bildspelen har jag gjort i ProShow Producer och det har sina uppenbara begränsningar men passar utmärkt till stillbilder och enklare video.

Att tänka bilder är vad jag har sysslat med och ska försöka lära mig film tänkande också vilket är helt nytt. Har dock en bekant som har producerat filmer bland annat till TV och han ska hjälpa mig vilket är guld värt.

Här är mitt första försök och det är skapat efter två timmars lärande i programmet så vist finns mer att önska men jag känner jag har grunden nu och grepp om situationen.