Det stora fågeläventyret

Nu har jag sett det första programet och det var från Orsa, nästa är från njupeskär så det kommer jag också att titta på!
Men det är enbart för det är från Dalarna för maken till sämre naturprogram får man leta efter. Kanske synd att kalla det naturprogram då det ser ut att vara ett rent tävlingsprogram och i just detta är det att leta fåglar. Kan vara så det inte ens sägs vara naturprogram men jag var i alla fall helt inställd på det.
Hade lika gärna kunnat vara röda bilar för 5p och blå för 7p och hysteriskt springande för att hitta en. Inget att stanna och faktiskt njuta av det som sågs.

Jag är förvisso ingen fågelskådare men jag har otroligt svårt att tro någon fågelskådare tyckte det var ett givande program ur den synvinkeln men möjligen lite underhållnade se stadsbor vara tafata när underlaget inte var asfalterat.

Tror jag är väldigt långt ifrån att vara en fågelskådare och kommer aldrig bli en heller men jag gillar att fotografera dom för fåglar är vackra.