Städar datorn

Har försökt städa datorn lite på skräp som bara ligger och inte gör någon nytta.
Varje gång jag varit och fotat så plockar jag ut någon eller några bilder för att sända till någon bekant eller publicera på nätet men sedan har det varit svårt att hinna med.

Brukar vara väldigt bra på att jobba undan men nu har det varit svårt ett tag och när man halkar efter känns det fort mer än det är och det går tyngre. Nu har jag fem stycken mappar kvar som innehåller lavskrikor och alla är rensade på uppenbart dåliga bilder så klart. Men det trevliga är jag har rensat nu två gånger och då brukar det vara ganska bra bilder kvar och hög procent behålls av dom. Sammanlagt är det ca 400 bilder nu kvar och några riktigt bra men som vanligt håller jag lite på dom till en kommande utställning eller något, gäller att ha nya bilder då!

Dom här två fotograferades för några veckor sedan.