Kurs

Håller på att gå en kurs och jag är riktigt nöjd men samtidigt bedrövad!
Tänk om jag hade fått rätt kunskap tidigt i livet vilken skillnad det hade gjort för mig och jag känner mig lite snuvad där. Men med kursen är jag riktigt nöjd och försöker ta till mig allt vilket inte är helt lätt.
Det tar tid att sortera, analysera och prova för att sedan utvärdera för att sedan i framtiden använda sig av nya metoder. Det svåraste är kanske att inte falla tillbaka i det man har använt sig av i hela livet och är väl invant.

Tyvärr är det bara två träffar i veckan några timmar men samtidigt är det troligen max jag kan ta in just nu vilket är oerhört frustrerande.

Har varit lite annat som också har tagit mitt fokus så fotografering och slöjd har fått stryka på foten tyvärr. Men nu har jag lite bättre och gjorde klar en hornask jag har arbetat med. I foto väg är det lite att jobba i datorn men inget aktivt fotograferande men det kommer säkert igång snart när min almanacka är lugnare.