Slöjd

Har låtit flitens lampa lysa i källaren några dagar nu och det har varit kul men jobbigt att vara så fokuserad så länge. Jag har jobbat på lite av och till men det har tagit hårt känner jag och nu har jag svårt att fokusera även korta stunder så blir inget mer på ett litet tag. Så frustrerande att inte fungera optimalt och att inte kunna begränsa sig.
Har varit risig i ryggen också vilket jag alltid blir efter haft förkylning i kroppen men det går åt rätt håll. Har varit en riktigt inomhus helg för min del och det är min skräck egentligen men ibland finns inte orken för mer. Men måndag är det lite roligheter planerat och det är utomhus aktiviteter hela dagen.
Slöjden jag har gjort är bland annat ett par hornaskar. Här är en som är gjord och det är till för att ha tandpetare i.
Har ett par saker till som jag har halvklara men det känns inte som någon panik att få det färdigt.