Förkylningstider

Har varit många i Mora som åkt på förkylning och jag trodde jag skulle klara mig men det gick inte denna gång. Nåja det är trotts allt bra för kroppen att vara lite sjuk så man bygger upp immunförsvar och klarar sig bättre längre fram så jag får väl vara glad kanske!

Trotts feber och frossa så jag inte kunnat sova en del nätter har jag kommit ut och fotografera lite. Kanske konstigt jag prioriterar det men just nu behöver jag det.
Hade full koll på SMHI och dom levererade precis vad dom lovade och jag har fått riktigt bra med bilder trotts allt.

Mestadels är det Mora fotografier jag har arbetat med så jag har aldrig varit för långt ifrån bilen om det skulle bli för jobbigt. Många panoramabilder har jag fotograferat och det är mellan 6-7 bilder sammanfogade i varje färdig bild vilket gör dom riktigt detaljrika.