Photoshop kurs

Körde ett kurstillfälle till med Photoshop kursen jag har skrivit men det går trögt att ta in informationen. Först tänkte jag det beror på mig och jag inte gjort nog bra ifrån mig men om man inte på en månad har hunnit/valt träna på förra kursen och gjort det man borde så är det troligen inte mitt fel. Så hur jag ska göra vet jag inte men det känns som man inte kommer längre än vad deltagarna väljer att lägga ner i tid.

Lite synd eftersom jag har lagt ner betydligt mer tid på att skriva ner och tänka på vad som ska tas upp och vilken ordning än det tränats på. Men det är ganska roligt att lära ut tycker jag. Ska renskriva allt nu och skriva ut så det blir lite lättare att följa körschemat

Har ett annat gäng som jag ska lära lite men riktigt när den startar vet jag inte än, finns lite faktorer som jag inte kan styra över tyvärr. Sedan måste det passa in med mig och min energi också.