Julen 2016

Så är julen över för i år och den tillbringades i Värmland även denna jul!
Självklart fick stadens änder det traditionella brödet av mig, man ska komma ihåg dom en dag som denna.
Vädret var rikligt bra för fotografering vilket jag så klart också gjorde, man vill ju komma ut och röra på sig och inte bara sitta inne. Rent fotografiskt blev det ett par bra dagar och en del bilder sparas i arkivet för framtiden.

Högbergsfästen har jag besökt många gånger nu och det finns mycket spännande där.
Nu har det varit lite rasrisk i en av gruvgångarna så den är stängd med en stor grind men jag vet hur man tar sig in ändå! Men det har varit alltför varmt för att någon spännande isbildning har skapats så jag kände inte något som lockade där inne denna dag då jag har fotat där några gånger tidigare. Det dröjer konstigt nog inte länge förens jag är där och fotar blåsippor och vårens första fjärilar.

Det känns lite konstigt med en jul och ingen snö. I Mora är det i princip ingen heller men några mil utanför finns det. Ska bli lite skidåkning snart hoppas jag.