Läromäster

Var iväg till min läromäster för ett par dagar sedan och gick igenom hur inramningar ska gå till på ett professionellt sett som andas kvalitet och lyx!
Brukar annars köpa riktigt enkla tunna ramar samt en passepartout i Moras rambutik som heter Artin.
Jag fick en rejäl dos av kunskap och det är så det spritter i hela kroppen vilket är härligt.
Har en ide sedan förut hur jag ska göra en ram på ett väldigt speciellt sett och har nu kommit på en riktigt bra till. Denna är så bra jag var vaken ett dygn för att arbeta fram hela lösningen men nu är den klar för att tillverkas. När den kommer till allmänhetens beskådan vet jag inte, möjligen till någon utställning!

Är så glad över min läromäster tar sig tiden för mig och jag känner mig som en disktrasa varje gång vi ses, jag suger upp allt jag kan!