En dag med snopet slut

Gjorde en dag och fotograferade fåglar vilket var riktigt trevlig. Hade ingen med mig denna gång och jag fick ställa iordning allt precis som jag ville, svårt att skylla på någon sedan.
Bildskörden blev ganska bra av det jag kunde se lite snabbt i kameran och jag kunde åka hem med stora förväntningar när jag sätter mig vid datorn och en kopp kaffe för att tanka ner bilderna så en första granskning görs vilket alltid är så roligt. Det var en mulen dag och snöfall så det blev lite vintriga foton. Nu har jag många foton att gå igenom vilket är trevligt så man inte har en dator som är tom på bilder som ska framkallas.

Väl i Mora igen efter en lång tröttsam dag svänger jag bara förbi affären och handlar lite kvällsmat. När jag åker därifrån blir jag påkörd i en rondell och ska väl inte sticka under stolen att jag blev lite besviken. Hur svårt ska det vara att köra bil bara för det kommit snö? Men vist huvudsaken är ingen gör illa sig och det inte är mitt fel men man blir så klart besviken! Så nu får man lämna in och få den reparerad vilket alltid innebär besvär.