Fågelfotografering

Har varit väldigt lugnt med fågelfotograferingar för mig men nu blev det av. Tillsammans med en fotokompis laddade vi med fågelmat och fika till oss och drog iväg 08:00 och kom hem vid 16 tiden så min hjärna var rejält sliten efter den fokuseringen och ja jag vet det kommer ta ett tag med återhämtningen men ibland känns det värt ”baksmällan” och man far ut mer timmar än man borde.

Dagen var riktigt bra och många bilder blev det. Lätt mulet och en sol dom lös igenom molntäcket riktigt fint med den belysningen i ryggen.

Gjorde mer exponeringar än man borde och resultatet brukar bli sämre då har jag märkt av tidigare tillfällen lika så denna gång. undra varför jag då ställer mig och gör om det!?
Men jag har efter första genomgången nästan 300 bilder som jag gillade och var skarpa mm så jag är riktigt nöjd med dagen. Ska försöka skala ner till 150 bilder och nöja mig där.