Jobbig vecka

Även om man inte torde det så överlevde jag denna vecka!
På tok för mycket möten och andra saker som dränerade mig på all energi som fanns kvar och jag sover dessutom riktigt dåligt viket inte är bra. Har under några dagar provat tyngdtäcke men än har det varit en dålig upplevelse. Har hört många blir hjälpt av det men jag sov sämre. Kan vara så jag har ett för tungt så jag ska byta till ett lättare och prova till veckan.

Har försökt lova mig att planera bättre men det tycks inte gå bra för mig så jag får byta strategier. Ska passera en bokhandel och titta på en almanacka som man kanske kan använda men vi får se hur det blir!

På fotosidan har det varit dåligt av naturliga anledningar men det lilla jag har gjort har varit vid datorn och kursrelaterat fram till i dag då jag kom ut en kort sväng.

Dom senaste bilderna får symbolisera denna vecka!