Photoshop kurs

Har skrivit en Photoshop kurs som börjar med camera RAW och vidare till PS. Varför man inte ska använda adobe bridge kommer att ge sig som en självklarhet.

Det blir första gruppen som jag ska ha så vist får jag räkna med en del ändringar i manuset men jag tror det ska rulla på bra. Frågan är hur mycket orkar dom ta vid varje tillfälle så det inte blir för mycket. Än har jag skrivit klart för tre träffar och ska renskriva och göra lite ändringar efter varje träff för att få fram ett bra körschema för mig till nästa grupp.

Kul att kunna hjälpa till men i framtiden kanske man ska ta betalt som alla andra gör.
Förutom den uppenbara fördelen i mitt konto så är det tyvärr människor i allmänhet inte engagerar sig lika mycket när det är gratis som när dom betalat. För den som lägger ner tiden för att skriva och hålla kursen är det betydligt trevligare när deltagarna har fullt fokus. Nu är det intresserade som jag ska hjälpa så denna gång är det inga problem lyckligtvis.