Nytt för mig!

I morse gjorde jag något dom var nytt för mig och något jag inte trodde skulle hända heller. Jag fotograferade djur i häng och det känns som att fotografera i en djurpark helt galet fel egentligen.
Nu är djurparker värre för djur ska inte vara på en djurpark alls. Dessa djur är likt en ko till för att ätas men är det mer rätt överlåter jag andra att döma men för min del som är köttätare är det skillnad.

Frågan är blir fotot mindre vackert? Nej så klart inte men känslan när man fotograferar det är inte så rolig. Det finns vilda kronhjortar i mora och dess omgivning men dom är skygga och svår att få fotografera. Jag har spårat ett antal år och försökt hitta tillfällen för ett par foton men ingen framgång. Fällhorn och spillning är vad dom har gett mig än. Vackra är dom oavsett vart dom är!

Förutom hjortar var det en riktigt trevlig soluppgång och morgondimman var vacker över orsasjön.