Foto tripp

Gjorde en liten fotosväng i helgen och jag hade hoppas på tre saker, norrsken, stjärnor och lavskrikor!
Första stoppet var pilkalampinoppi som är ett brandtorn och ligger i Orsa finnmark och är Sveriges första. Där är det i stort sett inget störande ljus från bebyggelse och jag hade lite planer som genomfördes. Har väntat ett par månader på den bildidén så det var skönt få ur huvudet och dessutom lyckas.

Jag blev kvar på berget ganska många timmar och hade hoppas på norrsken men där gick jag bet och åkte vidare mot fulufjället under natten. Hade med mig utrustning för en övernattning och det krävs lite sömn för att orka fokusera när jag fotograferar.

Lavskrikorna kom när jag ställe upp lite korv och godsaker åt dom vilket var skönt, är inte varje gång man ser dom och det är en bit att köra trotts allt.
Fotograferingen var väl planerad och jag  fick ett hundra tals bra och okey bilder att välja på när jag åkte hem igen.

Skönt att åka iväg och bara måsta tänka på en ända sak och vara ensam utan störande moment men oerhört mer tröttande än jag önskar!