Folkskygg och kvällsbilder

Satt och tittade igenom  bilder för att planera lite fotograferingar som jag ska göra. Då slår det mig det är nu drygt ett år sedan jag var med i tidningen och gick ut med jag har autism.
I rubriken står det ”bara att acceptera” men det är inte så lätt. En indre kamp som jag inte tycks vinna och då är det inte lätt att klara sig. Att samtidigt måsta strida för att få den hjälp jag desperat behövde har inte gjort saken bättre. Jag kan inte förstå att sjukvården tror lite ord på ett papper ska göra allt bra! Det har varit ett hårt år som jag inte vill ska fortsätta. Intressant men även sorligt att se människors beteenden före och efter artikeln.

Det var då jag började på alvar bli folkskygg och jag var inte ute bland folk på lång tid. Viljan att hitta en ny bild att ta drog ut mig på fotograferingar. Det syns nu i bildbanken hur kvällsbilderna började komma efter den tiden. Så i skydd av mörkret smyger jag likt en skugga och försöker gestalta Mora genom mitt öga.
Det är ett litet jobb jag håller på med och ska fortsättas med nu är det tänkt och kanske bli klart nästa höst.

Hallå livet vart är du….