Barnfotografering

Det blir inte allt för många barn fotograferingar blir det per år men roligt är det. Speciellt när barnen är rena proffsen och super duktiga!
Djur och barnfotografering är två saker jag gillar skarpt men helt klart gör för sällan.
Men i helgen blev inbjuden att fotografera vid ett som en bekant skulle fotografera och det var utomhus porträtt som önskades. Skönt för mig att inte heller måsta vara den som håller i det hela utan kunde fokusera lite mer på mitt. Vi fotograferade efter barnens klocka och den tar inte alltid hänsyn till vart solen står på himmeln vilket är en utmaning men man får göra så gott man kan.

Jag gillar generellt foton där man får fram dom där naturliga minerna som inte är tillgjorda och lite mer så man ofta ser dom i vardagen.

Nu laddar jag för nästa barnfotografering som är beställt!

Här är två stycken från dagen.