Siljansnäs flyguppvisning

Gjorde ett försök att fotografera en flyguppvisning i Lördags på siljansnäs flygplats.
Jag hade inte gjort några kontroller före vi åkte dit och det är alltid dåligt. Solen som ställer till det som nästan alltid. Vi gick över fältet och ställde oss vid skogsbrynet och på så sett fick vi lite bättre läge. Men av säkerhets skäl flyger dom inte riktigt över fältet utan lite längre ifrån vilket jag inte viste (som man bör kolla innan förstås) men att stå på den andra sidan där alla andra stod var rikligt dåligt alternativ. Efter en natts funderande har jag nu lösningen till nästa år, då ska jag vara förberedd!

Jag tycker ändå jag fick en del bra bilder. Men jag insåg jag står och fotograferar flygplan som startar och landar utan att ens tycka det är något spännande alls. Det är dom korten man garanterat raderar när man kommer hem och tänker ”vad tänkte jag där?”
Vi var tre fotografer från Mora som var där och kämpade på. Har ett stort antal bilder kvar att gå igenom men här ett litet smakprov.
Det var hopplöst dåligt med information om dagen och det var synd för oss som fick vänta tre timmar helt i onödan. I dagens online samhälle kan det inte vara svårt att sprida sitt program på sociala medier, det var ett gemensamt önskemål från vi tre.