Slowly

slowly är vad Ezzet nu får ta det. Han är inte så pigg och hjärtat hänger inte med längre.
Igår när jag var ute en sväng medans sambon plockade blåbär blev jag rädd det var över igen.
Hade varit borta ca 60min väl tillbaka till bilen då hon släppte iväg hundarna för att möta mig. Golden blev glad som vanligt lika så Ezzet men det gick tungt för han. Ca 50m var det att springa och lite lätt uppför men det och upphetsningen att jag kom tillbaka blev för mycket. När han hade några meter kvar såg jag han rest raggen och betedde sig lite konstigt.
Precis när jag inser det är något fel och tar första steget ramlar han och har stora problem. Får snabbt tag på han och håller i min famn så han kan lugna ner sig och få stöd och slipper ramla igen.
Känner hjärtat slå mycket kraftigt och han kan inte stå på ett par minuter. Det har hänt en gång för några veckor sedan och man blir rädd det ska vara över, han slapp blodpropp i hjärnan denna gång i alla fall.
Vissa dagar stannar mitt hjärta!